luni, 21 aprilie 2008

Patriarhia infirma o a doua interventie chirurgicala suferita de Patriarhul Daniel



Patriarhia Romana nu confirma, nici nu infirma ipoteza unei a doua interventii chirurgicale suferite de Patriarhul Daniel in ultimele trei saptamani. Surse confidentiale au confirmat pentru “Gardianul”, la sfarsitul saptamanii trecute, ca Patriarhul a suferit o a doua interventie chirurgicala, de aceasta data pentru indepartarea unui epiteliom, o tumora aparuta pe piele. Conform reprezentantilor Patriarhiei, dupa interventia chirurgicala suferita, pe 30 martie, la glezna, Preafericitul a preferat sa ramana in spital pentru recuperare. “Profitand de internare, Patriarhul Daniel a dorit sa faca in acest timp si controlul medical periodic, precum si sa isi rezolve problemele de ordin stomatologic.
Internarea prelungita a Preafericirii Sale are un aspect foarte practic. Patriarhul a preferat sa ramana in spital intrucat programul intensiv de recuperare dupa fractura suferita necesita aparatura medicala care nu putea fi transportata la resedinta patriarhala. De asemenea, o echipa de opt medici ar fi trebuit sa supravegheze programul de exercitii al Patriarhului”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Patriarhiei, parintele Constan
tin Stoica.
In legatura cu o posibila operatie pentru indepartarea unei tumori de piele, parintele Stoica a declarat ca nu stie nimic despre asa ceva, aceasta posibilitate existand, insa nu i-a fost adusa la cunostinta.
Nici purtatorul de cuvant al Spitalului Militar Central, dr. Cuzino, nu a infirmat stirea. El a declarat ca nu poate oferi mai multe detalii despre starea de sanatate si interventiile chirurgicale suferite de Patriarhul Daniel, sustinand ca nu i-au fost disponibile astfel de informatii.

Niciun comentariu: