sâmbătă, 12 aprilie 2008

Masonii primiti oficial de catre conducerea UE



Marti, 8 aprilie reprezentantii masonilor europeni au fost primiti oficial in premiera la Bruxelles de catre conducerea UE. In cadrul intrevederilor au fost evidentiate viziunele comune ai sefului Comisiei Europene José Manuel Durão Barroso si lojile masonice din Europa, comunica pagina oficiala al lojei Marelui Orient din Lusitania".

In urma convorbirilor “am fost foarte satisfacuti” a declarat marele maestru al Marelui Orient din Lusitania Antoniu Reis. Masonii au cerut sefului Comisiei Europene explicatii cu privire la discursul rostit in lunii septembrie al anului trecut in cadrul celei de a treia reuniune ecumenista europeana din orasul romanesc Sibiu. In cadrul acestui forum Barroso a atras atentia la rolul important pe care il joaca religia in procesul de integrare europeana si constructia unei noi Europe.

Masonii Europeni, care sunt aparatorii laicitatii statului, s-au aratat ingrijorati de astfel de declaratii, insa discutia cu Barroso, potrivit masonilor, a “pus punctele pe i”.

“Intalnirea a fost plina de bunavointa”, a constatat Antonio Reis.

sursa Novopress Chisinau

Niciun comentariu: