luni, 31 martie 2008

Niculescu infirma declaratiile lui Laszlo Tokes


Europarlamentarul clujean Rares Niculescu (foto) a adresat ieri colegilor sai din Parlamentul European o scriosoare deschisa, prin care infirma declaratiile lui Laszlo Tokes, cu privire la incidentele din data de 15 martie, de la Cluj.

“Domul Tokes pretinde ca, cu aceasta ocazie, un student maghiar a fost batut de participantii la o demonstratie anti-maghiara […] In realitate, dupa cum a dovedit si investigatia derulata de politie, studentul despre care scrie dl Tokes a fost atacat de doi indivizi care nu aveau nici o legătura cu “demonstratia anti-maghiara” invocata, într-un loc complet diferit al orasului”, spune Niculescu in scrisoarea deschisa.

De asemenea, Niculescu specifica faptul ca primarul Clujului, Emil Boc, nu avea nici un motiv legal de a nu autoriza manivestarea Noii Drepte, care a avut loc in data de 15 martie in Piata Mihai Viteazul. Niculescu a mai spus ca Tokes dovedeste ca agenda sa politica are drept scop “otravirea relatiilor dintre romani si maghiari” si castigarea electoratului.
sursa CityNews

Niciun comentariu: