miercuri, 7 septembrie 2011

Adevartul dumnezeu al masonilor : Lucifer!



Majoritatea articolelor despre Francmasonerie se bazeaza pe texte preluate din cartile masonice, publicate de „Masonic Publishing Companies”, aproape toate fiind la inceput tinute secrete. In continuare am comparat invataturile masonice cu cele biblice, dupa cum este scris la I Ioan 4:1: ”Iubitilor, nu dati crezare oricarui duh, ci cercati duhurile daca sunt de la Dumnezeu, fiidca multi prooroci mincinosi au iesit in lume.” Deci orice invatatura neconforma cu Biblia este de la un fals profet.
Doua lucruri trebuie avute in vedere despre Masonerie:
1) Masonii Superiori ii mint pe ceilalti colegi care "merita sa fie mintiti"
2) 95% dintre masoni sunt indusi in eroare.
Iata ce scrie Carl Claudy: "Taie carapacea exterioara si afla un inteles. Taie acel inteles si gasesti altul; daca sapi indeajuns, poti gasi o a III- a invatatura, o a IV- a sau cine stie cate altele?". De asemenea nu trebuie uitat ce spune si Albert Pike [p.624, teachings of the 28-th Degree, Morals & Dogma] :"Masoneria este identica cu misterele stravechi", ceea ce inseamna ca toate invataturile lor sunt preluate din religiile pagane, satanice, stravechi. Cat despre Hristos, El este considerat de masoni ca fiind un „zeu inferior”. De altfel numele Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos nu este pomenit nicaieri de masoni, dupa cum va rezulta si din celle ce urmeaza.
Lucifer slavit ca fiind purtatorul de lumina al masonilor [Albert Pike, Morals and Dogma of Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonery, p.321, 19-th Degree of Grand Pontiff]
Inca de la initierea in primul grad, masonul este grabit " sa caute Lumina"! Masonul obisnuit afirma in continuare ca este in cautarea Luminii si ca isi va petrece intreaga viata urmand Lumina. S-ar deduce ca "Lumina" este Dumnezeu, dar Albert Pike afirma ca Lucifer este Purtatorul Luminii in Masonerie. Concluzia este evidenta. Tot el afirma in aceeasi carte ca: "Apocalipsa este, pentru cei ce au primit al XIX-lea grad; apartine acelei Credinte Sublime care aspira numai la Dumnezeu, si care dispretuieste splendorile si lucrurile lui Lucifer." Deoarece unele fraze contin termeni deosebiti, l-am rugat pe fostul Iluminist satanist Doc Marquis sa ne lamureasca.
La inceput Pike identifica Apocalipsa cu cea scrisa de Sfantul Apostol Ioan. Apoi afirma ca alte carti (Sephar Yezirah si Sohar) apartinand altor religii sunt inspirate in aceeasi maniera. Prin urmare, fiindca aceste carti din urma nu sunt crestine, Pike afirma ca nici ceea ce se scrie in Revelatie nu are importanta pentru ca ele apartin unui Dumnezeu care uraste pe Satan si este normal ca acestea sa dispretuiasca "splendorile si lucrurile lui Lucifer".
Apoi Pike afirma ca aceste 3 carti sunt " intruchiparea completa a Ocultismului". [Ibid]. Se deduce ca Pike il considera pe Dumnezeu ca fiind opusul dar egalul lui Satan, exact cum cred si invata toti Ocultistii.
In al doilea rand, conform lui Doc Marquis, Pike afirma ca pana la gradul 18 inclusiv, Masonii Il socoteau pe Dumnezeu ca fiind Puratatorul Luminii, dar incepand cu gradul 19 li se dau noi informatii. Aceasta fraza este conforma cu atitudinea Fratiei Invizibile care inseala ceilalti membri, intentionat, pana cand acestia sunt pregatiti sa suporte adevarul. Iata care este adevarul: Masoneria idolatrizeaza pe Lucifer.
Chiar pe coperta cartii " Morals and Dogma", sub sigiliul lui Dumnezeu, Pike scrie o fraza in Latina care se dovedeste a fi in totalitate satanica. O simpla privire a acestei fraze ar alerta pe orice satanist de continutul cartii - care este satanic - intelegand imediat ca si Francmasoneria este satanica .

„Deus Meumque Jus = God and my right”
Doc Marquis sustine ca aceasta afirmatie este una obisnuita in randul satanistilor. Are doua intelesuri, unul in cadrul celuilalt. Primul ar fi ca Francmasoneria poate conta pe dumnezeul lor pentru a le face dreptate. Al doilea, fiindca dumnezeul Francmasoneriei este Lucifer. Masonii "folosesc metode oculte", pentru a dobandi drepturi si dreptate. Marquis spune ca fraza este foarte puternica si des folosita in randul satanistilor.

"Puterile fierbinti ale lui Lucifer in mainile tale!"
„A sosit ziua in care colegii din breasla noastra trebuie sa aplice cunostintele acumulate. Cheia necesara este stapanirea sentimentelor, care pune la dispozitia lor energia universului. Omul se poate astepta ca va fi incredintat cu o putere mare numai daca isi va dovedi abilitatea de a o folosi intr-un mod constructiv si altruist. Cand masonul realizeaza ca pentru a ajunge razboinicul cetei trebuie o buna aplicare a dinamului puterii vii, atunci a invatat secretul meseriei sale. Energiile lui Lucifer sunt in mainile sale, iar pentru a inainta, trebuie sa dovedeasca faptul ca le poate aplica asa cum se cuvine. Trebuie sa calce pe urmele stramosului sau, Tubal-Cain, care cu ajutorul zeului-Razboi, prin forta data de acesta, si-a infipt sabia intr-un plug.” [Manly p. Hall, 33rd Degree, K.T., Illustrations by J. Augustus Knapp, 32rd Degree, Macoy Publishing and Masonic Supply Company, Inc., Richmond, Virginia, p. 48; Emphasis Added].
Aceasta fraza este foarte clara. Se afirma, cu indrazneala, ca, odata ce masonul invata sa-si controleze sentimentele si sa aplice cum trebuie "dinamul puterii vii" poate fi sigur ca va fi in stare sa controleze "energiile fierbinti ale lui Lucifer". Mai departe el admite ca Masoneria este vrajitorie! Toti satanistii pot fi siguri ca daca vor participa la sabat si vor invata "meseria" (vrajitoria), vor controla puterile supranaturale ale lui Satan, asa cum promite si Manly P. Hall.
O dovada puternica a faptului ca Masoneria este Satanica este exprimarea directa si clara, nu incarcata intentionat cu un limbaj ambiguu pe care sa-l inteleaga numai cineva din interior. Notabil este si faptul ca Hall si Reynold E. Blight sunt masoni de grad 33, in timp ce J. Augustus Knapp are gradul 32. De asemenea Macoy Publishing Company este una din cele mai respectate edituri Masonice.

Revelatiile lui Tubal-Cain
Sa analizam aceasta fraza. Masonul trebuie “sa calce pe urmele stramosului sau, Tubal-Cain, care, cu ajutorul zeului-Razboi, prin forta data de acesta, si-a infipt sabia intr-un plug”. In cartea ”Masonic Quiz Book” candidatul este intrebat:
“Cine a fost Tubal-Cain?”.
Raspuns: “El este Vulcan al paganilor” [William P. Peterson, Editor, Masonic Quiz Book: “Ask Me Brother”, Chicago, Illinois, Charles T. Power Company, 1950, p.18, 88, 131, 213; de asemenea si la John Yarker, The Arcane School : A Review of their Origin and Antiquity: With a General History of Francmasonery and its Relation to the Theosophic Scientific and Philosophic Mysteries, Belfast, Ireland, William Tait, 1909, p. 30; de asemenea la A. R. Chamberly, Editor, Questions and Answers, 1972, p. 237; de asemenea in Malcom Duncan, Duncan's Ritual of Freemasonery, New York, David McKay Company, Inc., n.d. 3rd Edition, p. 94]. De fapt, la al treilea grad in Masonerie, Tubal-Cain este parola care trebuie data.
Care este sensul "Vulcan al paganilor" in afara de identitatea francmasoneriei cu paganismul, din aceasta fraza? Sa cercetam aceasta definitie in surse oculte.
"Vulcan a fost o zeitate solara care era asociata focului, fulgerului si luminii. Festivalul dat in cinstea sa se numea Vulcania si cuprindea si sacrificii umane." [Percival George Woodcock, Short Dictionary of Mythology, New York, Philosophical Library,p. 152].
Conform lui Diel, poarta o relatie de familie cu diavolul crestinilor. [J.E. Cirlot, tradus de Jack Sage, A Dictionary of Symbols, New York, Dorst Press,1991,p. 362]. Interesant de stiut ca s-a casatorit cu Venus, alt nume pentru Lucifer sau diavol". [Woodcock, op.cit.,p.150-151].
Concluzia este ca pentru a poseda energiile lui Lucifer, conform lui Manly P. Hall, trebuie urmata calea "diavolului crestinilor" caruia ii sunt oferite "sacrificii umane".
Numele infernului
Pana acum chiar si cei mai sceptici ar fi trebuit sa fie convinsi ca Francmasoneria este idolarizarea lui Lucifer (Satan). totusi pentru cei care mai vor dovezi, sa luam in considerare „Numele Infernului” in spatele caruia Masoneria ascunde revenirea lui Satan. In "Biblia Satanistilor", gasim 77 nume cu care paganii au facut referire la Satan de-a lungul secolelor [Satanic Bible, Anton LaVey, p. 144-146].
Baphomet. Gnosticii credeau ca acesta ar alcatui partea inflacarata a Duhului Sfant si era adorat in temple, la Sabbat-uri sub figura hieroglifica a lui Baphomet sau a "caprei lui Mendes" [Pike,op.cit., p.734, invataturi pentru gradul 28]. Este absolul incredibil ca Francmasonii ar putea portretiza Duhul Sfant in simbolui Satanic, Baphomet!
Acest simbol a fost creat de unul din principalii satanisti si francmasoni din toate timpurile, Eliphas Levi. Cu trecerea timpului, a fost considerat unul dintre cele mai diabolice simboluri. Daca aruncati a privire mai atenta veti observa ca reprezinta sexul, fiind o fiinta androgina - jumatate femeie, jumatate barbat. Capul este al unui "tap incornorat" o alta denumire a diavolului. In cartea "Masonic and Occult Symbols Illustrated", Dr. Burns spune: "Intr-o carte despre vrajitorie, "The Complete Book of Witchcraft and Demonology", legenda mentioneaza ca este "zeul incornorat al vrajitorilor, simbolul materializarii sexuale” [p.51]. In poza alaturata vedem cum Baphomet face semnul triadei diavolului cu mana dreapta." Baphomet este cunoscut deasemenea ca fiind tapul sabbatic, in forma caruia Satana este venerat la intrunirile vrajitoarelor". [Frank Gaynor, Dictionary of Mysticism, New York, Philosophical Library, 1953,p. 24].
Apoi descoperim ca Baphomet este simbolul oficial al Bisericii lui Satan [The Occult Emporium, Winter, 1993-1994, p.54] si ca este purtat pe hainele Preotilor lui Satan [Ibid., 1990-1991, p.26].
Priviti cu atentie aceste pictograme. Francmasoneria foloseste in mod deosebit pictogramele. Aceste simboluri sunt folosite si de Eastern Star, latura feminina a organizatiei. Inca odata Masoneria foloseste simboluri diabolice pentru Ordinul care "educa" femeile lor. Dar de ce nu foloseste "Good Star" in locul acestui simbol foarte diabolic, steaua cu 5 colturi si capul "tapului lui mendes"? Pentru ca sunt cu adevarat diabolice, chiar si cu propriile lor fete.

Niciun comentariu: